PUSAT PEMINDAHAN RAMBUT MALAYSIA

Kami adalah Pusat Penanaman Rambut Malaysia menggunakan teknik terkini dalam bidang Penanaman Rambut, dengan lebih 20 tahun pengalaman. Kami di Pusat Penanaman Rambut Malaysia memberikan penyelesaian terbaik dan terbukti dapat memulihkan rambut anda. Perintis Pemindahan Rambut di Malaysia ialah Dato’ Dr.Jas G dan mempunyai pengalaman lebih daripada 20 tahun. Dato’ Dr.Jas G ialah Diplomat ABHRS Perintis Malaysia (American Board Of Hair Restoration Surgery) dan mempunyai Fellowship daripada (ISHRS) International Society of Hair Restoration Surgery. Dato’ Dr.Jas G bekerjasama dengan salah seorang Pakar Bedah Plastik Terkemuka Malaysia, Dr.Mohd Ali yang mempunyai pengalaman lebih daripada 15 tahun. Bersama-sama mereka akan memberikan hasil terbaik setanding dengan rawatan bertaraf dunia!

Bersama-sama mereka hanya memberikan hasil terbaik bertaraf dunia!

DAPATKAN RUNDINGAN PERCUMA HARI INI!

PERKHIDMATAN TANAM RAMBUT

SMART FUE (Follicular Unit Extraction ) ialah rawatan yang membantu anda mengatasi keguguran rambut anda. SMART FUE ialah prosedur invasif minimum yang menggerakkan folikel rambut individu dari kulit kepala dari belakang kepala yang dipanggil ‘tapak penderma’ dan untuk mengisi kawasan botak rambut yang dikenali sebagai ‘tapak penerima’. Ia adalah teknik moden pemindahan rambut dan kaedah pembedahan kecil, tidak memerlukan jahitan. Walaupun proses tersebut boleh mengambil masa beberapa kali, kebanyakan individu boleh menyelesaikan Follicular Unit Extraction (FUE) ini dalam satu sesi. Ia sesuai untuk lelaki dan perempuan.

TANAM
RAMBUT

Baca lagi

TANAM
JANGGUT

Baca lagi

TANAM
MISAI

Baca lagi

TANAM
JANGGUT KAMBING

Baca lagi

TANAM
JAMBANG

Baca lagi

TANAM
KENING

Baca lagi

TANAM RAMBUT
DADA

Baca lagi

TANAM RAMBUT TRANSGENDER

BACA LAGI

RAWATAN RAMBUT
GUGUR

BACA LAGI

TERAPI RAMBUT LASER
TAHAP RENDAH

BACA LAGI

RAWATAN
ALOPECIA AREATA

BACA LAGI

ALTERNATIF PINDAH RAMBUT

BACA LAGI

MIKROPIGMENTASI KULIT KEPALA

BACA LAGI

HAIR
TRANSPLANT

Read More

BEARD
TRANSPLANT

Read More

MUSTACHE
TRANSPLANT

Read More

GOATEE
TRANSPLANT

Read More

SIDE BURNS
TRANSPLANT

Read More

EYEBROW
TRANSPLANT

Read More

CHEST HAIR
TRANSPLANT

Read More

TRANSGENDER HAIR TRANSPLANT

Read More

HAIR LOSS
TREATMENT

Read More

LOW LEVEL LASER
HAIR THERAPY

Read More

ALOPECIA AREATA
TREATMENT

Read More

HAIR TRANSPLANT
ALTERNATIVE

Read More

SCALP MICROPIGMENTATION

Read More

KENAPA PILIH HAIR TRANSPLANT MALAYSIA

  • Pakar terkenal dalam rawatan Pemindahan Rambut di Malaysia
  • Rawatan Pemindahan Rambut yang memenangi pelbagai anugerah
  • Pelbagai perkhidmatan yang meliputi Masalah Pemindahan Rambut
  • Fokus terutamanya pada masalah Pemindahan rambut
  • Rawatan yang diperibadikan untuk memenuhi keperluan anda
  • Harga mampu milik untuk setiap rawatan
  • Perkhidmatan pelanggan yang mesra SETIAP HARI
  • Penekanan kepada keselamatan dan keputusan yang cemerlang
DAPATKAN RUNDINGAN PERCUMA HARI INI!

HASIL YANG SELAMAT DAN SEMULAJADI

SMART™ FUE dan SMART™ FUT  telah dipatenkan secara sah oleh klinik kami. SMART™ ialah gabungan formula dan teknik yang diperoleh daripada pengalaman lebih 20 tahun dalam mencapai keputusan yang lebih cepat dan berjaya!

whatsapp kami untuk pertanyaan lanjut

Saya dah buat hair transplant dengan dato jasg dan saya sangat puas hati dan rawatanya pun tak rase sakit.

Azlan Safuan

Di clinic saya membuat prp hair treatment. Saya sangat berpuas hati dengan result yang saya dapat sekarang! memang recommended jika siapa yang ada masalah rambut. Clinic ni is the best .Thank you Hair Transplant Malaysia.

Isma Hayat

Saya sangat berpuas hati dengan service yg diberikan..perkerja sgt friendly also hasil kerja sgt teliti…Doc Jas dan teammate banyak memberi info untuk penjagaan rambut..procedure masa tanam rambut sangat selesa dan tidak rase sakit…overall kualiti hasil kerja yang baik dan sangat professional di specialis ini.

Izham Muhamad

HUBUNGI KAMI UNTUK KONSULTASI PERCUMA PROSEDUR PINDAH RAMBUT

Nak kami bantu? Whatsapp sekarang